full
color
http://antonietty.ch/wp-content/themes/anya-installable/
http://antonietty.ch/language/en/homepage/
#cc6666
style1

EFH HERGISWIL

On  the  top  floor  of  an  existing  apartment  building  from  the  1960s,  a  flat  was  refurbished, rebuilt and expanded in to a high-end standard.
The stock was reduced to the building shell. The infrastructure, the internal organization and uses have been redesigned, expanded and designed for the wishes of the client.
The  building  is  been  added  to  expand  the  apartment  at  650  m  2  of  living  space.  The disposition of the premises takes place in the gradation of more open spaces to more private
rooms. A over high zone in the area of the staircase gives a certain generosity. Highest  demands  and  standards  are  used  for  the  Interior.  Floor  coverings  are  selected depending on the room character, a white and seamless flooring in the kitchen, parquet in smoked oak tree in the living room and lounges. Wall cabinets  Wall cabinets, shelves, and wine storage was  combined  with  perforated  plates.  The  fixed …more

paged
Loading posts...
none
#ACAAAA
off
fadeInDown
loading
#ACAAAA
off
zurück