full
color
http://antonietty.ch/wp-content/themes/anya-installable/
http://antonietty.ch/language/en/homepage/
#cc6666
style1

REGIERUNGSGEBÄUDE LUZERN

Aim of the restructuring on the Government building in Lucerne was the existing spaces in the stale substance to construct representative rooms.

The stale substance of the rooms had to be built up on the building shell. The rooms have been furnished with new high-quality materials. It was also a target to assume on the existing building. It was an special challenge to create and develop an overall concept going into the existing building. The floors were equipped with smoked oak. The waiting room was covered with white perforations sliding doors  on one hand there is a effect brings out an acoustic improvement on the other hand it  gives some areas to separate.

Developments and special products of a single source were planned and implemented within the support of the construction project.

paged
Loading posts...
none
#ACAAAA
off
fadeInDown
loading
#ACAAAA
off
zurück